Selecteer een pagina

Competitie in Amersfoort

In onze competitie in Regio Oost worden vijf competitiedagen georganiseerd door verschillende verenigingen. Dit is de vierde competitiedag en wordt georganiseerd in Amersfoort. Ben je benieuwd hoe dit is verlopen, Lees dan nu dit leuke artikel.

Zaterdag 1 april heeft Stick Flyers de vierde competitiedag gespeeld. De competitiedag was dus helemaal in Amersfoort en georganiseerd door Keistad Rollers. Keistad Rollers heeft een prachtig nieuw tenue. Hopelijk krijgen wij binnenkort ook een nieuw tenue. Wel hebben wij een prachtige nieuwe flyer voor nieuwe leden. De nieuwe flyer staat onderaan mooi weergegeven, zowel voor- en achterkant.

De wedstrijden

E3 tegen zwolle, competitie AmersfoortStick Flyers E2 moest starten tegen het 1e team van Keistad Rollers. Keistad Rollers heeft de wedstrijd gewonnen. De andere teams waar ze tegen moesten spelen zijn Eteam Emmen en Upward en het waren sterke teams met jong talent. Helaas heeft Stick Flyers E2 alle drie de wedstrijden verloren, maar het was een leuke en sportieve dag geweest en spelers beginnen zich steeds beter te ontwikkelen.

Stick Flyers E3 heeft ook drie wedstrijden gespeeld. E3 twee wedstrijden verloren en 1 wedstrijd gewonnen. Ze hebben heel goed gespeeld en waren erg blij met de winst. Ze vonden het een geweldige dag en hebben veel nieuwe spelers ontmoet. Het was voor de vereniging ook een handige dag en hebben foto’s gekregen van een zus van een speler van Zwollywoodsticks. Zij is een goede fotograaf en haar naam wordt vermeld rechtsonder in een aantal foto’s.

De volgende competitiedag wordt in Arnhem gespeeld. Dit is een hele mooie ruime sporthal waar plek is voor vijf velden.

www.keistadrollers.nl/