Wat doet de club?

De oorspronkelijk Friese rolstoelhockeyvereniging Stick Flyers bestaat sinds 1994 en het is de enige club in Friesland en Groningen.

Onze club traint in Beetsterzwaag in de sporthal van het revalidatiecentrum. Naast de sporthal zit een mooie kantine om bijvoorbeeld gezellig wat te drinken of om na afloop een hapje te eten. Het is een mooie kantine met grote ramen en een mooi uitzicht.

Mensen zijn van harte welkom om eerst eens te komen kijken bij de training. Als je wilt weten wanneer wij trainen kunt u kijken op de startpagina en door hier te klikken.

E-Hockey is hockey in een elektrische rolstoel. E-Hockey is een van de weinige teamsporten waar mensen of kinderen met een elektrische rolstoel met plezier aan kunnen deelnemen.

Met E-Hockey worden twee soorten sticks gebruikt. Bijvoorbeeld spelers met genoeg armkracht gebruiken een handstick en degene die de kracht daar niet voor heeft, gebruikt een T-stick die aan de rolstoel zit bevestigd.

Visie & ambitie

Het belangrijkste voor onze club is om met plezier E-Hockey te kunnen spelen en dat spelers zich goed kunnen ontwikkelen.

club stick flyers visie

Training binnen de club

Binnen onze club trainen wij op zaterdag ongeveer 2 tot 3 keer in de maand en daarbij spelen we ook competitie.

” Er is geen succes te behalen in een training, maar zonder training is er geen succes te behalen. “